Projektjeink

PROJEKTJEINK

KEDVEZMÉNYEZETT: SALESCON Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.
SZERZŐDÉS SZÁMA: VEKOP-1.2.6-20-2020-00907
PROJEKT CÍME: A Salescon Kft. versenyképességének növelése
TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 11.876.084Ft
TELJES KÖLTSÉG: 16.965.835 Ft

PROJEKT KEZDÉSI DÁTUMA: 2020.07.02.

PROJEKT BEFEJEZÉSI DÁTUMA: 2021.08.26.

A PROJEKT BEMUTATÁSA

A fejlesztés célja a cég kapacitásának bővítése, versenyképességének javítása, a bérelt területek csökkentése, a koronavírus negatív gazdasági hatásainak enyhítése, amely magában foglalja a társaság munkavállalói létszámának megtartását.

A fejlesztés megvalósításával a területen elsősorban gépek felújítását, javítását, értékesítéshez való előkészítését, tesztelését, bemutatását és egy részével szolgáltatásokat kívánunk végezni. A lebontásra kerülő gépek alkatrészeinek nyilvántartásához szükséges a számítástechnikai és adatnyilvántartás fejlesztése (Számítógép/laptop, monitor, nyomtató, vonalkód nyomtató és vonalkód olvasó) beszerzése. Ehhez szükséges a terület belmagasságát kihasználó állványzat (jelenleg a bérelt épület nagy részén csak padlószinten van tárolás), azzal kihasználhatnánk az épület belmagasságát. A gépek mozgatásához szükséges 2 db nehéz teherbírású (2,5 -3T) raklapemelő, és 1 darab elektromos magas emelő (triplex a belmagasság miatt) és egy darab oldalperem emelő 8T teherbírással. Szükséges egy kompresszor a gépek beüzemeléshez, teszteléséhez és a szolgáltatásoknál használt gépek üzemeltetéséhez. A szolgáltatások bővítéséhez 1 darab alkatrész hevederező gép és a hozzá tartozó anyagok, hordozószalagok, fedőfóliák beszerzése szükséges.

A fent említett beruházások megvalósításával lehetővé válna, hogy a cég árukészlete gyorsabban forogjon, likviditási helyzete javuljon, ezáltal jobban tudna reagálni a recesszióval járó bevétel kiesés okozta nehézségekre, hozzájárulna a munkavállalói létszám megtartásához. Az új alkatrész hevederező gép beszerzésével a cég az országban kiemelkedő kapacitással és technológiával rendelkezne a területen. Továbbá a cég fennállásának 20. évfordulója valamint a koronavírus járványt övező gazdasági nehézségek időszerűvé teszik külső tanácsadó bevonását a vállalat pénzügyi és strukturális folyamatainak optimalizálása érdekében. Mind a likviditási helyzet javulása mind a cég szolgáltatási kapacitásának növelése közvetlenül hozzájárul ahhoz, hogy munkavállalóit minél nagyobb arányban megtarthassa a vállalat.

A támogatás mértéke (%-ban): 70%