Bemutatkozunk

Néhány pontban összegeztük amit cégünkről érdemes tudni

Rövid történetünk:

A SalesCon Kft. 2000-ben alakult. Cégünk vezetői és munkatársai több éves műszaki és kereskedelmi tapasztalattal rendelkeznek.

Fő profilunk: segédanyagok és termelési eszközök szállítása az elektronikai ipar számára.

2003-ban új helyre - az ORION épületébe - költöztünk. Jelenleg egy 450 nm-es iroda, raktár és vámraktár áll a rendelkezésünkre, továbbá egy kb. 140 nm-es ESD terület a gépek tárolására és tesztelésére.

Ezzel a bővítéssel tovább tudtuk növelni a képviselt cégek számát és vásárlóink elégedettségét.

2004-ben a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium támogatásával elindítottuk cégünk ISO minősítését.
Jelenleg ISO 9001/2001 Ús ISO 14001/2001 tanusítványokkal rendelkezünk.

Ide kattintva tájékoztatást kap cégünk Minőségpolitiká-járól.

Termékek és szolgáltatások:

Fő profilunk az elektronikai szerelés során használt segédanyagok, beültető gépek és alkatrészek forgalmazása. Bővebb információt a Termékeink oldalon talál.

Beszállítóink kiválasztásánál legfőbb szempontunk mindig a minőségileg megfelelő termék (melyet a folyamatos beszállítás előtt minták vizsgálatával tesztelünk). Lehetőleg közvetlenül a gyártóval vagy olyan partnerrel állunk kapcsolatban, aki széles áruskálát biztosít.

Sok terméknél a választék és a határidők betartása miatt több, alternatív beszerzési forrásunk van.

Cégünk úttörő szerepet tölt be az ólommentes forrasztási technológia hazai meghonosításában - a képviselt Japán SENJU cég termékein keresztül.

Partnereink jelentős részét kizárólagosan képviseljük (FAULKNER, RS Components, SENJU, XURON, stb.), ami stabil piaci pozíciót jelent. A képviselt cégek számát a piaci igények figyelembevételével és versenyképességünk folyamatos biztosítása érdekében növeljük. A Partnereink oldalon megtekintheti ezeknek a cégeknek a bemutatását.

Munkánk során tapasztaltuk, hogy sok beruházás elhúzódik amiatt, hogy a cégek nem rendelkeznek azonnali forrással, vagy sokáig elhúzódik a jóváhagyás megszerzése az anyavállalattól. Ezt a tényt felismerve a gépek eladása mellett azokra bérleti konstrukciót is ajánlunk partnereinknek.

A Gépek címszó alatt bővebb információt talál az eladásra és bérlésre rendelkezésre álló berendezésekről.

A raktáron levő anyagokat, alkatrészeket megvásárolhatja telephelyünkön, igény szerint házhoz szállítjuk, vagy postai csomagként elküldjük (nem csak Magyarország területén belül). A készleten nem levő termékeket rövid határidőn belül beszerezzük.

Bővebb információt a Szolgáltatás oldalon találnak.

Cégünk piaci pozíciója, marketingpolitikája:

Igen rövid idő alatt sikerült meghatározó termék- és szolgáltatás kínálatot kialakítanunk és ezek alapján stabil vevőkört megnyernünk. Vásárlóink és lehetséges vevőink részére rendszeresen tartunk termékbemutatókat és műszaki támogatást biztosítunk.

Fő célunk, hogy a hazai gyártók állandó beszállítói legyünk (természetesen viszonteladókat is kiszolgálunk).

Termékeink nagy részét raktárról szállítjuk. Sok céggel keretszerződésünk van folyamatos szállításra.

Rendszeres Akcióink-kal állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Vásárlóink részére kedvező fizetési feltételeket biztosítunk.


Vissza a lap tetejére